بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن

مطالب دیگر:
تحقیق در مورد رضاشاه پهلوی تحقیق در مورد روستای زشک 15 ص تحقیق در مورد روان شناسي در محيط اداري 50 ص تحقیق در مورد روانشناسی تحقیق در مورد روش تحقیق بررسي موانع ازدواج جوانان و علل ازدواج هاي غير اصولي از ديدگ 76 ص تحقیق در مورد روش تحقیق شناسايي نيازهاي آموزشي و ترويجي توتون كاران استان كردستان 60 ص تحقیق در مورد روش تحقیق زنان و پرده نشینی 50ص تحقیق در مورد روش تحقیق مدیریت آموزشی 175 ص تحقیق در مورد زنان و جامعه 25 ص تحقیق در مورد سازمانهای یاد گیرنده تحقیق در مورد ساسانیان تحقیق در مورد زنبور عسل 47 ص تحقیق در مورد زيست حسگر 70ص تحقیق در مورد سرمایه اجتماعی تحقیق در مورد سبكهاي‌ مديريتي در سازمانهاي‌ تحقيق‌ و توسعه 100 ص تحقیق در مورد سرمايه گذاري در توسعه اقتصادي 53 ص تحقیق در مورد سراميك 67 ص تحقیق در مورد سقف های کمپوزیت سقفهایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن تحقیق در مورد ســـازمان 44 ص تحقیق در مورد سنگ بوكسيت 27ص تحقیق در مورد سقوط قسطنطنیه 21 ص تحقیق در مورد سيستم هاي پيشرفته تصفيه و گندزدايي آب در استخر هاي شنا تحقیق در مورد سوره مریم 142 ص تحقیق در مورد سینمای اوانگارد 15 ص تحقیق در مورد سوخت و ساز انرژی در طیور 52 ص
بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن|سی وی|cvl
هم اکنون فایل با موضوع بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.



1 مقدمه



امروزه استفاده از تولیدات کارخانه های قند در جهان به صورت وسییع و چشمگیری مورد توجه صنایع پلاستیک و داروئی غذایی قرار گرفته است و با مطالعات مداومی که انجام شده همه ساله تولیدات نوینی به بازار صنعت عرضه میگردد بطوریکه عنوان SUCROHIMIE در مقابل PETROCHIMIE صورت حقیقت به خود گرفته است.



در کاخانجات قند اعم از چغندری و نیشکری سه محصول جنبی تولید می شود که این محصولات جنبی در صنایع دیگر و مصارف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد .



در حال حاضر در ایران معمولا تمامی تفاله چغندر ومقدار ملاس به عنوان خوراک دام و قسمت مهمی از ملاس تولیدی از چغندر در قندگیری از ملاس مورد استفاده مجدد قرار گرفته و از پس آب آن استفاده مجدد نمی شود . مقدار کمی از ملاس نیز در کارخانه الکل سازی به اتانول تبدیل می شود . مقداری از باگاس یا تفاله نیشکر در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود و مقدار بیشتری از آن بعنوان سوخت در کوره بخار مورد استفاده واقع می شود .



در فن قند سازی خشک کردن مواد اهمیت شایان توجهی دارد زیرا پس از بکار گرفتن مواد تر در کارخانه ی قند فراورده های کارخانه باید بصورت خشک به بازار فروش عرضه شود . دست کم دو فرآورده ی اصلی کارخانه یعنی شکر وتفاله تر چغندر باید خشک شود . شکر همیشه بصورت خشک و تفاله ی چغندر گاهی بصورت تر ولی بیشتر بصورت تفاله ی خشک بفروش میرسد . افزوده بر دو فرآورده فوق بخشی از ملاس (پاشیره ) همراه با تفاله ی چغندر خشک می شود و برگ و سرچغندر خوراک سبز دام و گل اضافی و دیگر مواد نیز خشک شده با بازار هرضه می گردد . بخش بزرگی از فرآورده هائی که در کارخانه ی قند به بازار عرضه میشود باید خشک شده باشد .



از دیدگاه نیاز کلی کارخانه به گرما خشک کردن مواد یک عامل بسیار مهم است . باید در نظر گرفته شود که کارخانه ی قند چغندر زدیک به 25 تا 30 % گرم و گاهی بیشتر تنها برای خشک کردن تفاله ی چغندر بکار برده می شود . از اینرو خشک کردن مواد در پایان کار قرار دارد . خشک کردن در چگونگی فرآورده های کارخانه یک عامل شناسگر است هر چند که نمی تواند با عدد یا پول نشان داده شود . موادی که از خشک کن بیرون داده می شود فراورده ی پایانی کارخانه است . اگر هنگام خشک کرن فراورده زیانی ببیند جبران ناپذیر بوده و قابل تبدیل نمی باشد . فراورده ی خشک شده با همه نقص خود نشانگر همه هزینه ی فرایند های کارخانه قند می باشد . هر چند که خشک کردن در پایان کارهای کارخانه قند قرار دارد نباید با توجه کمتری انجام گیرد .